GASTVRIJ ROTTERDAM 2016




Gastvrij Rotterdam 2016, wat was het fantastisch!! 3 dagen stonden in het teken van culinair genieten met alle standhouders. De sfeer was top!! Daarom hebben we even een sfeer impressie samengesteld!
HOEKSCHE-WAARDSE STREEKPRODUCTEN UIT DE KAS




In samenwerking met een lokale Teler in kas hebben we dit jaar een eerste pilot van allerlei producten. Het is heel pril en een innovatie. Maar de ambitie en het eerste resultaat mag er zijn. Wellicht is het binnenkort mogelijk dat alle Vers Select klanten hun eigen producten “zelf gaan kweken” . Hoe mooi kan het zijn dat u de producten uitkiest en wij kijken naar de mogelijkheden van teelt. U kunt dan het proces helemaal volgen, en op de menukaart zetten: Vers uit eigen tuin..!
CRESSPERIENCE 2016




Koppert Cress, een ‘miniatuurwereld’ van smaak, geur en kleur. De ambitie gaat nog verder: op 24 maart 2006 opende Koppert Cress BV een ontmoetingscentrum, bedoeld als trefpunt voor smaakmakende tuinbouw en smaakzoekende gastronomen: Cressperience
Cressperience, een wel heel bijzondere keuken: Koppert Cress zoekt naar innovatie voor de gastronomie. Innovatie in producten: opvallende smaken en vormen, alles in de hoogste kwaliteit.
Koppert Cress wil meer: naast productkwaliteit ook een hoge kwaliteit t.b.v. het bereiden van smakelijke creaties. Gastronomen krijgen de kans om te werken op de sensationele Molteni Podium IV: een uniek instrument voor topgerechten (slechts vier op de wereld). Cressperience kan gebruikt worden voor kookworkshops, en andere evenementen.
Cressperience, het is ook een moderne presentatieruimte met aanwezige audiovisuele apparatuur. De op het Molteni Podium IV bereidde gerechten kunnen hier geserveerd en geproefd worden. Handelaren, hun afnemers en eindgebruikers hebben hier een ideale gelegenheid om ervaringen met producten uit te wisselen.Bij een bezoek aan Cressperience hoort ook een rondleiding door het bedrijf. Hier wordt het gehele productieproces getoond van zaaien tot aan het gebruik in de keuken.
SMOKEY & THE BARRELS




Ter promotie van onze eigen friet van FrietFabriek, hebben wij besloten om een foodtruck te bouwen. We hebben hiervoor een oude Land Rover Defender uitgerust met twee grote smoker-BBQ’s aan de linker- en rechterkant van de wagen. Achterop de auto is er plek voor maar liefst drie grote frituurpannen. Door de combinatie van smoker-BBQ’s en frituurpannen kunnen er op onze foodtruck heel veel verschillende gerechten worden bereid. Wat onze foodtruck nog interessanter maakt is dat de Land Rover Defender, die de basis vormt van de foodtruck, vrijwel overal kan komen. Een stadscentrum is mogelijk, maar de wagen kan ook zonder problemen midden op een strand geplaatst worden. Het is mogelijk voor alle klanten van Vers Select om de foodtruck, inclusief werkbanken te gebruiken.
HORECA BORREL ROTTERDAM




FRESH FOOD FRIENDS IN DE MARKTHAL




1 November 2015 was het zover, het was weer tijd voor de gezelligste netwerkborrel van Rotterdam, de Horecaborrel. Dit jaar met vlees van Jord Althuizen (wereldkampioen BBQ), bekend van o.a. grillmasters. Ook waren wij van de partij, namelijk met verse friet van ons eigen FrietFabriek.
GASTVRIJ ROTTERDAM 2015




Gastvrij Rotterdam is dé horecavakbeurs voor ambitieuze horecaprofessionals (uit het midden- en hoogsegment) en biedt aan ruim 10.000 ondernemers en managers uit de branche een hoogstaand gastronomisch platform met een compleet aanbod producten en diensten voor de eigen bedrijfsvoering. Ook Vers Select was, net als voorgaande jaren, weer aanwezig op Gastvrij Rotterdam. In onze stand, die wij delen met De Zeeuw (vlees en vleeswaren) hebben we naast veel oude bekenden, ook veel nieuwe gezichten mogen verwelkomen.