MEER GROENTE = MEER WINST

Wij denken en doen vegetarisch. Meer groente = meer winst. Buiten het feit dat groenten en fruit super gezond zijn, en iedereen daar steeds bewuster mee om gaat, zit er een zeer commerciële gedachte achter om meer groenten en fruit op de menu-kaart te zetten. Je kan gewoon meer geld verdienen.

De trend en mind-set van dit moment is meer groente en fruit op bord en minder vlees. Uit alle recente onderzoeken vanuit de wereldgezondheidsorganisatie blijkt elke keer weer; willen we gezonder leven, eet meer groenten en fruit.

EIGEN PRODUCTIE HANDGEMAAKTE VEGETARISCHE PRODUCTEN

Door onze eigen warme keuken met chef Edwin, maken we handgemaakte vegetarische producten op maat. Producten met een super smaak en structuur, die heel goed op de menukaart passen van elke keuken.

Bijvoorbeeld:

  • Vegetarische Paddenstoel-Truffel Kroketjes.
  • Chickpea Grill Burger
  • Falafel Burger
  • Vega Groente Burger
  • Enz enz.

Al deze producten komen uit onze eigen productiekeuken in Numansdorp. Chef Edwin en Kees brainstormen vaak over nieuwe dingen. Dat kunnen half-fabricaten zijn, soepen, sauzen, stamppoten enz. “The sky is the limit”, aldus chef Edwin.

VERSE PASTA ALTONI BELGIE

We eten steeds meer verse pasta en minder aardappel. Wij werken met de top producten van Altoni uit Belgie, de beste verse pasta producent van Europa. Creatieve prodcutontwikkeling vinden wij hierbij belangrijk.

Bijvoorbeeld verse bigoli. Een spaghetti met een open structuur waardoor de saus niet van de spaghetti afglijdt, maar juist blijft hangen aan de pasta, waardoor je een betere smaak ervaring krijgt. Of heerlijke ravioli met peperoni vulling, 3 keer per week krijgen wij verse aanvoer van de producten van Altoni.

De ravioli’s, roviolini’s en mezzeluna’s zijn prachtige gevulde pasta’s. Ideaal voor vegetarische gerechten. Dit vanwege een zeer ambachtelijke uitstraling en hoogwaardige smaak beleving. Het ideale van verse pasta’s van Altoni is dat de producten vers en dus lang houdbaar zijn (minimaal 2 weken bij aflevering), en uiteraard nog langer houdbaar in de vriezer, zodat erg geen “waste” is.

Proef en geniet van alle seizoenen, elke dag weer!!